Tugba Demirtas Erdønmez Advokat Konkursret og Fast Ejendom

Tugba Demirtas Erdönmez

Advokat
Specialer:
Generationsskifte
Køb og salg fast ejendom
Ansættelsesret
Sprog:
Engelsk
Dansk
Tyrkisk
JURIDISK SAGSBEHANDLER
Susan Olsen

Profil

Tugba Demirtas Erdønmez er advokat med speciale i konkursret og fast ejendom.

Tugba har i flere år været en del af IDEAL Advokatfirmas insolvensafdeling og har behandlet konkursboer fra afsigelse af konkursdekret hos skifteretten til konkursboets afslutning med udbetaling af dividende til kreditorer. Konkursboer vedrørende primært danske virksomheder, herunder detailhandel og landbrug.

Derudover er Tugba advokat i køb og salg af fast ejendom, hvor hun er juridisk rådgiver for og varetager købers interesse i forbindelse med køb af primært privat bolig. Grundet hendes stabile og professionelle håndtering af transaktionen er hun i købsprocessen garant for et rigtig godt samarbejde med ejendomsmægler og pengeinstitut, som giver den bedste sikring af køber og investering.

Tugba har fra tidligere flere års erfaring som juridisk konsulent i forsikringsbranchen, hvilket er en stor fordel i sager med erstatning og erstatningsretlige problemstillinger.

 

Karriereforløb

 2019: IDEAL Advokatfirma P/S, advokat
 2018: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig
 2016: ATP Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, juridisk fuldmægtig
 2013: Miljø- og Teknikforvaltningen i Randers Kommune, juridisk konsulent
 2012: Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, juridisk konsulent
 2010: Retten i Svendborg, stud.jur.
 2009: Dansk Flygtningehjælp, stud.jur.
 2011: Cand.jur. fra Syddansk Universitet

Referencer

Tugba er et meget behageligt og stilfuldt menneske med fokus på kvalitet og troværdighed. Hun udstråler tryghed og modenhed. Hun tager sig tid til at lytte og er en konstruktiv samarbejdspartner, som stræber efter at opnå det bedst mulige udfald. Tugba er altid let tilgængelig, og hun har en oprigtig forståelse for folks forskellighed og møder alle med den samme interesse og villighed til at gå et ekstra skridt.

Værdier

Før Tugba besluttede at videreuddanne sig til advokat, arbejdede hun som juridisk konsulent. Men med en voksende drøm om at blive advokat besluttede hun sig i 2018 for at søge stillingen som advokatfuldmægtig hos IDEAL Advokatfirma, hvor hun har fundet sin rette hylde og plads.

At være advokat hos IDEAL Advokatfirma betyder for Tugba, at hun er en del af en positiv og hjælpsom kultur. En arbejdskultur, som har fokus på faglig udvikling, og hvor hun hver dag bliver betroet at løse nye udfordringer og opgaver. Vi oplever meget som ansatte hos IDEAL Advokatfirma både fagligt og socialt, og det er altid en spændende arbejdsplads i rivende positiv udvikling. Det er vi stolte af at være en del af.