Thomas Bøgholm Advokat Partner

Thomas Bøgholm

Advokat
, Partner
Specialer:
Køb og salg fast ejendom
Lejeret
Ansættelsesret
Sprog:
Engelsk
Dansk

Profil

Thomas Bøgholm er advokat og partner hos IDEAL Advokatfirma P/S.

Med juridisk og faglig ekspertise i fast ejendom servicerer Thomas en bred kundeportefølje af danske ejendomsinvestorer i køb og salg af erhvervsejendomme, projektudvikling og løbende juridisk rådgivning om ejendomsudvikling og drift herunder lejekontrakter, finansiering og selskabs- og skatteretlige forhold.

Igennem sit mangeårige virke som erhvervsadvokat og som partner i advokatbranchen har Thomas en spektakulær faglig styrke kombineret med en solid erfaring i juridisk rådgivning og advokatbistand, hvilket gør ham til en foretrukken advokat for både større internationale og mindre lokale virksomheder.

Thomas har en bred branchemæssig kommerciel og juridisk indsigt og gør sig særligt bemærket med en dyb knowhow i detailleddet.

Thomas er bestyrelsesmedlem i flere danske virksomheder samt engageret i en række lokale netværk af forretningsmæssig karakter.

Kontakt Thomas Bøgholm for at få kompetent juridisk og konstruktiv kommerciel sparring i absolut højeste niveau, når din virksomhed står foran beslutninger vedrørende fast ejendom, projektudvikling, entreprisekontrakter, erhvervslejeretlige problemstillinger, erhvervsretlige kontrakter, due diligence, transaktioner og konfliktløsning.

 

Karriereforløb

2021: IDEAL Advokatfirma P/S, partner
2008: Focus Advokater P/S, partner
2007: Focus Advokater I/S, advokat
2003: Lett Advokatfirma, Kolding (tidligere Lett & Co samt Dahl Koch & Boll), advokat
1999: Kromann Reumert, Aarhus, advokatfuldmægtig og advokat
1998: Kromann Reumert, Aarhus, stipendiat
1999: Cand.jur. fra Aarhus Universitet

Undervisning
Thomas Bøgholm har gennem en årrække være tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor og før det instruktor. Han har undervist i forvaltningsret samt statsforfatningsret.

Publikationer
Specialeafhandling, Ansvarssubjekter ved påbud iht. lov om forurenet jord trykt i Justitia.

Referencer

Thomas er en imødekommende, humoristisk og ærlig person. En god ven, som altid tager sig tid til andre og er frisk på at opleve nyt.

Han står fast på sine principper og er en loyal, dygtig og tillidsværdig samarbejdspartner.

Thomas er også altid klar til at gøre en indsats for at styrke og udvikle det lokale erhvervsliv.

Værdier

For Thomas er det afgørende at levere juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau, hvorfor hans viden altid er opdateret i sine juridiske fagområder. Samtidig gør han en dyd ud af at være tilgængelig, løsningsorienteret og pragmatisk og tager gerne en ekstra dialog for at nå bedst i mål.

I sin fritid er Thomas passioneret havørred fisker og kan byde ind med gode fynske steder for at få fangst og smukke naturoplevelser. Han ses også tit i fodboldregi til træning og kampe med sine tvillingedrenge.