Susan Olsen Juridisk Sagsbehandler

Susan Olsen

Juridisk sagsbehandler
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk

Profil

Susan Olsen er advokatkontorets ekspert i digital tinglysning.

Susan er sagsbehandler på berigtigelse af ejendomshandler – boligejendomme, erhvervsejendomme, landbrugsejendomme og investeringsejendomme. Hun er specialist i tinglysning af skøder, adkomstmæssige byrder, udarbejdelse af refusionsopgørelser og overholdelse af vigtige juridiske frister.

Endvidere er Susan ansvarlig for digital tinglysning af fremtidsfuldmagter, ægtepagter, bodelingsoverenskomster og samejeoverenskomster samt for diverse ekspeditionsopgaver i forbindelse med eksempelvis notar og testamenter.

Susan er primært sagsbehandler for Jens Jacob Dühr og Martin Holm Land, men assisterer også kontorets øvrige advokater.

 

Karriereforløb

2018: IDEAL Advokatfirma P/S, juridisk sagsbehandler
2015: Bonnesen Advokater I/S, juridisk sagsbehandler 
2008: Ret & Råd Fyn A/S, juridisk sagsbehandler
2007: Skødekontoret Odense, juridisk sagsbehandler
1987: Centrovice, ejendomsafdelingen, sagsbehandler
1987: Assens Sygehus, uddannet kontorassistent 

Referencer

Susan er en ansvarsfuld, erfaren og meget kompetent sagsbehandler med begge ben plantet solidt på jorden. Hun møder folk, hvor de er, høj som lav. Hun er ikke bange for nye udfordringer og responderer også kun positivt, hvis noget skal ordnes og forbedres. Susan er altid tjenstvillig og giver uden at kny en hånd med – også når hun selv har travlt. Susan er en ægte humørspreder og sætter smil på alles læber.

Værdier

For Susan er det vigtigt kontinuerligt at dygtiggøre sig, prøve sine evner af og følge med i udviklingen. Derfor værdsætter hun, at der er både krav om og adgang til løbende efteruddannelse hos IDEAL Advokatfirma. Hun vil hele tiden være opdateret på sine arbejdsområder, ligesom den afvekslende hverdag på kontoret, frihed under ansvar og de anerkendende ord, som hun får med på vejen, er højt værdsat.

I fritiden nyder Susan lange gåture og overnatter gerne i shelters i den danske natur sammen med sin familie og sin hund.