Rikke Sehested Jørgensen Advokat Konkurrenceret og Ansættelsesret

Rikke Sehested Jørgensen

Advokat
Specialer:
Konkurrenceret
Kontrakter
Ansættelsesret
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk
JURIDISK SAGSBEHANDLER
Stine Lykkegaard-Madsen

Profil

Rikke Sehested Jørgensen er specialist i konkurrenceret og ansættelsesret.

Rikke har i flere år bidraget med afgørende juridisk viden og juridisk tæft i flere højprofilerede sager om opkøb og frasalg af virksomheder i koncernforhold. Herunder især fusionskontrol og anmeldelse til danske og udenlandske konkurrencemyndigheder samt til EU-Kommissionen. Som konkurrenceretlig advokat har hun også erfaring i dawn raids. 

Som ansættelsesretslig advokat har hun god erfaring i juridisk rådgivning om ansættelsesforhold samt om udarbejdelse af ansættelseskontrakter, direktørkontrakter, samarbejdsklausuler, konkurrence- og kundeklausuler samt konsulent- og licensaftaler.  Endvidere er hun advokat i forhold til ansættelsesretlig tvisteløsning for danske virksomheder – herunder afskedigelsessager og fratrædelsessager.

Rikke yder også advokatbistand i internationale erhvervsforhold i form af juridisk rådgivning og udfærdigelse af internationale kontrakter.

 

Karriereforløb

2020: IDEAL Advokatfirma P/S, advokat
2016: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig
2015: IDEAL Advokatfirma P/S, legal trainee
2015: Codex Advokater, stud.jur.
2014: De jurastuderendes retshjælp, retshjælper og leder
2014: Syddansk Teknologisk Innovation A/S, stud.jur.
2016: Cand.jur. fra Syddansk Universitet

Referencer

Rikke møder sine klienter i øjenhøjde. Hun har et meget højt fagligt niveau og går med liv og sjæl op i at få leveret den mest optimale løsning, både kommercielt og juridisk. Hun er en yderst arbejdsom, grundig og ærekær kollega, som også vægter det sociale højt, både i og uden for en arbejdssituation. Hun imødekommer og samler mennesker og får med omsorg enhver til at trække på smilebåndet. Du går aldrig forgæves forbi hendes kontor.

Værdier

Rikke har altid interesseret sig for samfundsmæssige forhold i et kommercielt perspektiv, hvorfor jurastudiet var et naturligt valg for hende. Et studiejob på et advokatkontor afgjorde, at hun med sikkerhed skulle være advokat. For Rikke betyder det at være advokat, at hun, på en spændende og udfordrende måde, kan gøre en positiv forskel for både virksomheder og privatpersoner i (vanskelige perioder i) deres liv.

At være en del af IDEAL Advokatfirma er for Rikke lig med at have et unikt kollegialt sammenhold og fællesskab, hvor alle indgår i en større sammenhæng og hjælper hinanden fagligt såvel som personligt. Vi arbejder tæt sammen og gør brug af hinandens særlige kompetencer til at skabe konkrete resultater og endnu bedre løsninger til gavn for klienterne.