Nina Vilen Juridisk Sagsbehandler

Nina Vilen

Juridisk sagsbehandler
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk

Profil

Nina Vilen er advokatkontorets allround sagsbehandler inden for mange sagsområder.

Nina varetager primært sagsbehandling inden for selskabsret og fast ejendom, herunder berigtigelse af erhvervsejendomme samt projektudvikling. Endvidere varetager Nina den digitale tinglysning af adkomstdokumenter, fremtidsfuldmagter, ægtepagter, bodelings- og samejeoverenskomster samt ekspeditionsopgaver i forbindelse med udarbejdelse af testamente. Derudover er hun sagsbehandler på kontorets retssager og sørger for overholdelse af vigtige juridiske frister.

Nina er primært sagsbehandler for Thomas Bøgholm, Martin Holm Land og Jens Jacob Dühr, men assisterer også kontorets øvrige advokater.

 

Karriereforløb

2021: IDEAL Advokatfirma P/S, juridisk sagsbehandler
2020: Advokat Louise Scharling Jensen, advokatsekretær 
2019: DEAS Asset Management A/S, advokatsekretær
2018: Bonnesen Advokater I/S, advokatsekretær
2015: Ret & Råd Fyn A/S, Odense, advokatsekretær
2008: Advokathjørnet, advokatsekretær
2008: Advokatfirmaet Kim Hansen, advokatsekretær 
2007: Multi Finans A/S, inkassosagsbehandler
2007: Advokatsekretærernes Uddannelses Center, advokatsekretær
2014 – 2021: Selvstændig freelancer med behandling af dødsboer

Referencer

Nina er meget grundig og professionel i sin arbejdsgang. Hun tager gerne mod nye udfordringer og giver tjenstvilligt en hjælpende hånd med, hvor der er brug for det. Nina har en positiv indstilling og tager ansvar for de arbejdsopgaver, som hun bliver stillet, ligesom hun arbejder fokuseret og effektivt mod det bedste resultat.

Værdier

At være en del af IDEAL Advokatfirma er det perfekte match for Nina, idet der er gode kollegaer, højt til loftet, fleksible arbejdsvilkår og frihed under ansvar. Hos IDEAL er der et fantastisk stærkt og unikt fællesskab, hvor alle indgår i en større sammenhæng og gør brug af hinandens kompetencer til at skabe gode resultater.

I fritiden står Ninas store familie og venner højest på listen. Endvidere nyder hun gerne at sætte sig foran klaveret og slå en lille trille an inden for den klassiske genre.