Nedim Karahodzic Advokatfuldmægtig

Nedim Karahodzic

Advokatfuldmægtig
Specialer:
Entrepriseret
Køb og salg fast ejendom
Lejeret
Sprog:
Engelsk
Tysk
Bosnisk
Serbisk
Kroatisk

Profil

Nedim Karahodzic bistår såvel virksomheder som private klienter med juridisk rådgivning om fast ejendom, erhvervslejeret, kommercielle kontrakter og tvister, der knytter sig hertil.

I tillæg hertil engagerer Nedim sig også i entrepriseret, hvor han repræsenterer både bygherre og entreprenør i forhold til juridisk rådgivning, udarbejdelse af entreprisekontrakter og tvisteløsning.

Nedim har fra tidligere stillinger som specialkonsulent i den offentlige sektor omfattende specialisterfaring med offentlig ret, energiret og udbudsret.

 

Karriereforløb

2021: IDEAL Advokatfirma P/S, advokatfuldmægtig 
2020: Energistyrelsen, specialkonsulent
2016: Odense Kommune, jurist & specialkonsulent
2016: Cand.jur. fra Syddansk Universitet  

Referencer

Som erfaren Project Manager, får du med Nedim ikke bare en juridisk rådgiver, der har styr på juraen, men også en sparringspartner, der kan komme med input til væsentlige kommercielle og strategiske beslutninger. Det er blandt andet noget af det, der gør Nedim til en meget vellidt og eftertragtet samarbejdspartner. Han har et roligt udtryk og han er fattet af sind – også når arbejdspresset er stort.

Værdier

Nedim er en holdspiller. Derfor sætter han også stor pris på at være en del af et stærkt team hos IDEAL, hvor kollegaerne bakker op om hinanden og samarbejder om at løse de mest komplicerede sager. Sådan sikres det, at de bedste resultater altid opnås for IDEAL’s klienter.

I sin fritid nyder Nedim at tilbringe tid sammen med sin familie og se fodbold. Som fan af OB, er Nedim stolt af IDEAL’s sponsorat af klubben, og er ofte at finde på stadion når OB spiller sine hjemmekampe.