Martin Holm Land Advokat Partner

Martin Holm Land

Advokat
, Partner
Specialer:
Køb og salg fast ejendom
Køb og salg af virksomheder
Kontrakter
Ansættelsesret
Sprog:
Engelsk
Tysk
Dansk
JURIDISK SAGSBEHANDLER
Stine Lykkegaard-Madsen

Profil

Martin Holm Land er partner hos IDEAL Advokatfirma P/S. Med sine mange års erfaring som advokat og med en dybdegående forretningsforståelse, er hans juridiske rådgivning uformel og løsningsorienteret – baseret på klienternes ønsker og behov.

Martin yder solid og pragmatisk advokatbistand til danske virksomheder og juridisk rådgivning til ejerledere – med en høj faglig kompetence i køb og salg af virksomheder, kontraktforhold og arbejds- og ansættelsesret.

Han er særligt engageret i SMV-segmentet og har igennem årene opbygget et stort regionalt netværk med god relation til mange virksomheder, brancher og aktive erhvervsfolk. Martin har derfor en stor knowhow i både regionens erhvervsmæssige og branchemæssige historik og udvikling, og han sætter som advokat derved de bedste rammer for en juridisk løsning i kontekst for den enkelte virksomhed.

Martin er bestyrelsesmedlem i flere virksomheder og bidrager igennem IDEAL Advokatfirma med lokale sponsorater til både erhvervsliv og sport.

 

Karriereforløb

2018: IDEAL Advokatfirma P/S, partner
2016: Bonnesen Advokater I/S, partner
2004: Nordia Advokatfirma, partner
2003: Advokatfirmaet Dahl, Koch & Boll, advokat
1999: Norsker & Jacoby Advokatfirma, advokatfuldmægtig
1998: Told- og skattestyrelsen, fuldmægtig
1998: Cand.jur. fra Københavns Universitet

Referencer

Martin er meget faglig kompetent. Udover at byde ind med en uformel omgangstone, er han yderst professionel og motiveret uanset tidspunkt eller dag i ugen. Han har fokus på at skabe gode relationer og bidrager med et godt humør. Derved styrkes vores samarbejde og samarbejdets faglige resultat.

Martin bidrager altid til fællesskabet og samler ofte sine kollegaer til fredags-”god weekend” på advokatkontoret. Han kærer sig om sine kollegaers trivsel og dagligdag, og han kommer ofte forbi for at udveksle faglig sparring og vidensdeling

Værdier

Godt samarbejde til gavn for IDEAL Advokatfirma´s kunder er afgørende for Martin, herunder med inddragelse af relevante in house og eksterne ressourcer. I sin fritid står familie og venner højt på listen, hvor der også bliver tid til med stor passion at følge de lokale helte fra OB – både klubbens talentudviklingsarbejde og førsteholdet.