Clara

Clara Barrientos Andreasen

Kommunikation & Reception
Sprog:
Skandinaviske sprog
Engelsk

Profil

Clara Barrientos dimitterede fra Tietgen Handelsgymnasium i 2021, hvor hun også var legatmodtager for ekstra god indsats og engagement på gymnasiet samt for hårdt arbejde og bidrag til socialt fællesskab og -miljø. Derudover, var hun også HR for eleverne på gymnasiet, hvilket indebar, at hun administrerede elevernes karakterer, fravær og adfærd. Her var Clara også ansvarlig for, at gå i dialog med de elever, som kunne have brug for at komme tilbage på rette spor igen på gymnasiet.

Clara er ansvarlig for reception, kantine og kontorforsyning. Hun planlægger mange af husets møder og modtager gæster, samarbejdspartnere og klienter i advokatkontorets foyer.

Derudover varetager Clara flere kommunikationsopgaver og lettere sagsbehandling.

 

Karriereforløb

2022: IDEAL Advokatfirma P/S, servicemedarbejder, kommunikation og reception
2021: Tietgen Handelsgymnasium, Merkantil uddannelse i højere handel afsluttet
2020: Tietgen Handelsgymnasium, HR for eleverne på gymnasiet

Referencer

Clara har en naturlig flair for service, og hun er meget omhyggelig og detaljeorienteret. Hun er åben, smilende og imødekommende af sind, og derfor tager hun sig altid godt af kollegaer og gæster i huset. Clara er meget innovativ og elsker at finde på nye strukturer til kontoret for at optimere sine kollegaers og ikke mindst sin egen hverdag på bedste og mest effektive vis. Clara har mange bolde i luften, hun sidder i centrum af advokatkontoret, og hun er altid positiv og klar med en hjælpende hånd.  

Værdier

For Clara er det vigtigt, at vi her i IDEAL Advokatfirma på så god en facon respekterer hinandens forskelligheder, og at vi tager imod hinanden og andre med et åbent sind. Hun sætter pris på i sin arbejdsdag at få et overblik og en struktur, men tillægger det også stor værdi, at hendes arbejdsopgaver er varierende og byder på nyt.